Hos Computer Specialisten løser vi alle slags IT problemer, hos både private samt erhvervskunder. Vores teknikere har alle mange års erfaring og er specialiseret i både PC samt Mac maskiner.

Virus og spyware fjernelse:

Virus og spyware er blandt de hyppigste problemer vi oplever hos Computer Specialisten. Virus kan alvorligt hæmme din computers ydeevne, sikkerhed, stabilitet og kan yderligere gøre dig sårbar overfor angreb udefra.

Hardware installation og reparation:

Defekt hardware forhindrer ikke altid din computer i at tænde. Hvis du oplever at din computer fryser, lukker ned af sig selv eller har periodiske fejl, kan det være smart at få lavet en fejlsøgning af dit hardware.

Optimering:

Nogle gange kan det føles som om din helt nye computer bliver langsommere for hver dag der går. Hos Computer Specialisten kan vi gå over din computer og optimere den så den får en bedre ydeevne.

Data backup:

Vær ikke udsat for data tab. Harddisk fejl sker oftere end du tror og er et problem vi ofte ser hos Computer Specialisten. Lad os hjælpe dig med at forhindre tabet af dine familie billeder og vigtige dokumenter.

Trådløst netværk:

Hvis du har brug for at få din computer, printer eller spille konsol på nettet kan vi helt sikkert hjælpe. Vi kan også sikre os at din netværks forbindelse er sikret og utilgængelig udefra.

Printer opsætning og fejlfinding:

Hvis intet sker når du trykker på print knappen kan vi hos Computer Specialisten hjælpe dig med at fejlfinde og løse problemer med din printer.

Ovenstående er en liste over vores mest efterspurgte services. Hvis du har et problem som ikke er på listen så kan vi sikkert stadig hjælpe dig. Kontakt os på telefon 22448335 eller skriv til os på [email protected] og fortæl os om dit problem.